ETAPĂ FĂRĂ EMOȚII PENTRU ROȘ-ALBAȘTRI!

Aflată în deplasare la Brașov pentru a disputa dubla confruntare a etapei a X-a a Superligii Naționale de Polo masculin împotriva echipei Corona Sportul Studențesc, echipa de polo CSA „STEAUA BUCUREȘTI” și-a continuat șirul victoriilor în Superligă. Roș-albastri a ajuns astfel la 18 victorii din 18 meciuri disputate.

În prima întâlnire, sportivii antrenați de Andrei IOSEP și Răzvan CRISTESCU s-au impus în fața echipei gazdă cu scorul 9-6 (3-3, 1-1, 4-1, 1-1) la finalul timpului regulamentar de joc. A doua partidă a rudei a X-a, disputată duminică, a fost câștigată categoric cu scorul final 20 – 5 (4-0, 5-3, 4-1, 7-1).

Pentru CSA „Steaua București” au marcat: Murisic NIKOLA (3+3), Daniel ROBU (2+4), Alexandru VĂTRAI (3), Djorje FILIPOVIC (2), Ivan KRIZMAN (1+1), Pavel POPESCU (1+1), Andrei BUȘILĂ (2), Dimitri GOANȚĂ (2), Codrin COTRĂU (2) Petru IANC(1), Alexandru GHIBAN (1).

Următoarea etapă a roș-albaștrilor, se va disputa la sfârșitul acestei săptămâni, pe teren propriu, la bazinul de polo din cadrul complexului Sportiv „STEAUA” – Ghencea, în compania echipei CSU „Poli” Cluj.   

 

Distribuire social media