Eveniment special la CSA Steaua București

Sportivii militari care s-au remarcat la ultimele competiţii interne şi internaţionale au fost felicitați de secretarul general al Ministerului Apărării Naționale, domnul Codrin-Dumitru MUNTEANU și de către președintele Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA” București, domnul Bixi-Pompiliu MOCANU. Evenimentul a fost deschis de către vicepreședintele Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA” București, domnul Cristian Cîrlan.

La acest eveniment au participat următorii sportivi:

  • Ana Maria POPESCU – locul I la Grand Prix-ul FIE de la Budapesta, etapă de Cupă Mondială, în proba de spadă feminin;
  • Lenard Istvan BEREI, Suzana ȘEICARIU și Andreea Beatrice ANA medaliați cu argint, respectiv bronz la Campionatele Europene de Lupte U23, de la Novi Sad;
  • Căpitanul echipei de handbal masculin Ionuț GEORGESCU, premiat cu Trofeul Fair Play, Gabriel FLOREA, golgheterul competiției Final Four – Cupa României (18 reușite) și Mohsen Renani BABASAFARI, declarat cel mai bun portar al competiției.

Alături de aceștia au fost prezenți managerii și antrenorii secțiilor sportive Lupte, Scrimă și Handbal. În cadrul evenimentului, s-a făcut referire la performanțele manageriale ale Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA” București, care dublează performanțele obținute de sportivi în arene.

Codrin Munteanu a precizat, printre altele, faptul că lucrările de modernizare la Stadionul Ghencea sunt cele mai avansate dintre toate arenele românești, precizând, totodată, că se fac eforturi pentru ca în incinta Complexului Sportiv ”Ghencea” să se construiască un stadion de atletism și o sală polivalentă.

 

Distribuire social media