Fan Club STEAUA Stand Museum – Cluj Napoca

 

IMG_2734

Fan Club Steaua Stand Museum Cluj Napoca se înscrie în proiectul național al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, alături de centrele de promovare din București, Sibiu, Alba Iulia și Brașov.

Clujul este un oraș cu semnificație aparte pentru atât pentru Armata Română, cât și pentru CSA Steaua. Aici a funcționat, pentru foarte multă vreme, faimoasa Armata a IV-a Transilvania, locul acesteia fiind luat în prezent de către nu mai puțin cunoscuta Divizie 4 Infanterie ”Gemina”, ai căror militari s-au remarcat în numeroase teatre de operații.

Tot în Cluj-Napoca a funcționat și Asociația Sportivă Armata, locul de unde au luat drumul Bucureștiului numeroși militari talentați, deveniți ulterior sportivi cunoscuți ai României. Este, de asemenea, cunoscut faptul că celebra echipă de hochei a Stelei, deținătoarea recordului mondial pentru numărul de titluri naționale câștigate, s-a format la Cluj.

Stand-muzeul va fi amenajat în cunoscuta locație a Cercului Militar Cluj-Napoca, aflată în Piața Avram Iancu din centrul orașului.