Fetele de la Steaua sunt din nou campioane!

Echipa de polo feminin a Stelei, a cucerit în acest sezon al cincilea titlu de campioană națională a României!

Steaua a dominat ediția actuală de la un capăt la altul, câștigând autoritar lupta cu rivalele Rapid și Dinamo. La capătul ultimului turneu final, care a avut loc în bazinul din Complexul Sportiv Steaua, elevele lui Ionuț Cismaru, Eugen Georgescu și Andrei Stoicuț au sărbătorit câștigarea unui nou titlu.

A fost o muncă depusă pe parcursul unui an întreg. Fetele și-au făcut treaba, de aceea am câștigat detașat. An de an, avem ca obiectiv câștigarea titlului. Poloul feminin e un pic diferit, dar fetele sunt cooperante și docile”, a declarat antrenorul Ionuț Cismaru, cel care a preluat echipa la începutul acestui sezon.

Briana Mihăilă a fost declarată cea mai tehnică poloistă a campionatului. „Felicit toată echipa, ne-am dorit să revenim campioane după ce anul trecut am pierdut titlul. A fost un sezon reușit, dominat autoritar. Pentru mine este o onoare să primesc și acest titlu individual, dar nu e doar meritul meu, ci al întregii echipe”, a declarat Briana.

Golgeterul Superligii naționale feminine vine tot de la echipa roș-albastră. Micuța Ana Șerbănescu a reușit nu mai puțin de 117 goluri în acest sezon. „Suntem trei echipe de valori apropiate: Steaua, Rapid și Dinamo. Noi ne-am detașat în clasament, am reușit meciuri mai bune, sunt foarte fericită pentru că am reușit să ne impunem, în primul rând ca o echipă. Este o mare mândrie să fiu golgeter. Sunt bucuroasă pentru că mi-am ajutat echipa, mai ales în meciurile importante cu Rapid și Dinamo”, a declarat Ana Șerbănescu.

Fetele se pregătesc acum să facă eventul, la finalul săptămânii urmând să participe, la Focșani, la turneul final al Cupei României.

 

Distribuire social media