FINAL PE MUCHIE DE CUȚIT ÎN CUPA ROMÂNIEI LA POLO

Ultimul act al ediției 2019-2020 al Cupei României a reeditat confruntarea din ultimii ani, Steaua și CSM Oradea. Echipa roș-albastră pornea cu prima șansă ținând cont de istoricul întâlnirilor din ultimii ani.

Prima repriză a fost total surprinzătoare, cu echipa bihoreană terminând în avantaj, 4-2, după un joc pe contre. Actul secund a consfințit un puternic reviriment al steliștilor care au încheiat prima jumătate a meciului în avantaj, 6-5 după o repriză controlată autoritar.

Echilibrul s-a menținut pe parcursul sfertului 3, încheiat cu un singur gol marcat, de orădeni, ceea ce a făcut ca ultima repriză să găsească cele două combatante la egalitate. Meciul părea decis în ultima parte, când Steaua s-a desprins la doua goluri, 8-6 la jumătatea ultimului act și părea că domină jocul. La adăpostul acestui avantaj roș-albaștrii au încercat conservarea rezultatului însă replica tăioasă a orădenilor a făcut ca finalul să consemneze un rezultat de egalitate, 8-8, greu de anticipat.

Partida s-a încheiat prin loviturile de departajare, steliștii au ratat doua din cele cinci șuturi față de o singură ratare a adversarilor, astfel meciul fiind decis în favoarea oaspeților, scor 12-11.

Marcatorii campionilor au fost: Jerko Marinic 3 g, Tudor Fulea 1 g, Emmanouil Solanakis 1 g, Francesco Iudean 1 g, Alexandru Vătrai 1 g și Dimitri Goanță 1 g.

Distribuire social media