Floretiștii steliști pe podium la individual și echipe

Rezultatele excepționale obținute de floretistele steliste au fost urmate de alte rezultate bune obținute la individual și echipe masculin, în cadrul Campionatului Național de floretă seniori ce s-a desfășurat în sala „Ana Pascu” (Floreasca) din București.

În proba de floretă seniori masculin individual au fost prezenți 25 de sportivi. Floretiști de la CSA Steaua, Silviu Roșu și Alexandru Pîrva, s-au clasat, la egalitate, pe locul trei. Titlul național a fost câștigat de Radu Dărăban, legitimat la CSU Cluj Napoca. El a dispus în finală de colegul său de club, Bogdan Dascălu, scor 15-5.

În cadrul ultimei probe, floretă masculin echipe, au participat șase formații: CSA Steaua1, CSA Steaua2, CSU Cluj Napoca1, CSU Cluj Napoca2, CSTA București și CSU Poli Timișoara. Sistem de concurs: fiecare cu fiecare, iar la final s-a alcătuit clasamentul.

Bronzul a revenit echipei de la CSA Steaua1. Titlul de campioană națională a fost câștigat de către CSU Poli Timișoara. Pe locul doi a terminat CSU Cluj Napoca1.

Componența formațiilor steliste care au tras la această competiție a fost următoarea:

CSA Steaua1: Răzvan Cristian, Alexandru Pîrva, Silviu Roșu, Alexandru Sîrb;

CSA Steaua2: Gabriel Albeanu, Justin Albeanu, Radu Mocanu.

Antrenorii băieților sunt: Gheorghe Florin și Sălișcan Virgil.

Sursa Foto: Federația Română de Scrimă

Distribuire social media