Fotbaliștii de la Steaua, băgați în ședință…foto!

Ziua de joi, 7 noiembrie 2019, a început cu zâmbetul pe buze pentru jucătorii de la echipa de fotbal Steaua București. Elevii lui Daniel Oprița și Iulian Miu au fost personajele principale ale unei ședințe foto speciale, eveniment important în viața fiecărei echipe care se respectă și care ține la imaginea sa.

Voia bună și glumele au fost la ordinea zilei azi dimineață, pe gazonul terenului de antrenament numărul șase din Complexul Sportiv Steaua. Dar toți s-au potolit, au devenit serioși și au ținut ochii larg deschiși în momentul în care fotograful a dat „ordinul”: „Gata! Toată lumea atentă la aparat!”

După ședința foto, fotbaliștii de la Steaua s-au schimbat rapid și au trecut la o altă ședintă: antrenamentul! În mai puțin de o lună, Steaua va susține o dublă cu AFC Asalt, în campionat și în cupă, iar roș-albaștrii sunt deciși să câștige tot.

Următorul meci al echipei Steaua București în campionatul Ligii a IV-a va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie 2019, de la ora 17:00, împotriva celor de la AFC Asalt, pe stadionul din Berceni, și va fi transmis LIVE pe canalul de Youtube STEAUA TV.

Distribuire social media