FOTBALIȘTII ÎNVING MAREA RIVALĂ

Steliștii au câștigat confruntarea cu marea rivală, Dinamo București. În derby-ul etapei cu numărul cinci, partidă condusă la centru de Alexandru Tudor, roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 8-0.

Ambele reprize au marcat un joc bun al băieților noștri, cu posesie superioară și cu multe șanse de gol. Dinamoviștii au fost greu încercați în apărare, jucătorii lui Ion ION și Marius LĂCĂTUȘ evoluând cea mai mare parte a timpului în jumătatea adversă.

Adrian VÎLCEA a deschis scorul în minutul 36, după o pasă primită de la decarul Alin PREDESCU. La două minute distanță, Cătălin MIREA mărește avantajul. Gol din careu, la colțul lung. Scorul pauzei 2-0.

În repriza a doua a s-au înscris celelalte goluri, 6 la număr. La jumătatea părții secunde, grație lui Gheorghiță CONSTANTINESCU (min. 54), Alin PREDESCU (min. 56), Adrian VÎLCEA (min. 64) și Mihai BUTOI (min. 69), scorul era 6-0. Ultimele minute ale partidei (82, 88) au adus și ultimele două goluri, prin Predescu și Curt; rezultatul final marcând încă o victorie categorică a steliștilor: 8-0.

Distribuire social media