Fotbaliștii militari se impun la Voluntari !

În primele zile ale lunii aprilie, liderul seriei a 4-a din Liga a 3-a, Steaua București s-a deplasat la Voluntari pentru întâlnirea cu echipa locală. Formația ilfoveană, clasată în a doua jumătate a clasamentului, fără mari pretenții, se anunța un adversar accesibil în marșul spre promovare. Totuși amintirea meciului din tur încheiat cu victoria la limită a steliștilor, 1-0 în condiții de inferioritate numerică, îi obligau pe elevii antrenorului Daniel Oprița să privească total motivați întâlnirea din etapa a 14-a.

Apărarea acerbă a gazdelor a fost străpunsă prima dată de incisivul Remus Chipirliu, care în minutul 28 a deschis scorul printr-o lovitură de cap din careul mic, în urma unei  centrări excelente a lui Alexandru Zaharia. Primele 45 de minute s-au încheiat prin aceeași dominare categorică a roș-albaștrilor, o dominare de ansamblu fără alte realizări.

Repriza a doua a început în aceeași notă, cu atacuri steliste iar Chipirliu a „recidivat” în minutul 47, printr-o altă finalizare cu capul. Chipi-gol a strălucit din nou, la capătul unei acțiuni în care a tatonat adversarul și a recuperat un balon pe care l-a catapultat în poarta ilfovenilor. Vârful stelist traversează o perioadă foarte bună și marchează meci de meci, demonstrând că poate fi extrem de eficient în gura porții, realizând al doilea hattrick consecutiv.

Finalul meciului a consemnat un succes categoric al liderului seriei, Steaua București, 3-0. Dificultatea meciului a constat în depășirea defensivei superaglomerate a gazdelor. Steliștii au construit cu calm, progresiv punând stăpânire pe joc iar reușitele au venit în mod firesc și meritat, aducând a 11-a victorie din campionat.

Remarcăm revenirea lui Alexandru Zaharia în cadrul echipei, după o perioadă de recuperare cauzată de o accidentare. Jucător de valoare care poate ajuta echipa la atingerea obiectivului.

Echipa noastră a evoluat în formula: Raul Bălbărău, George Călințaru, Walace da Silva, Adrian Ilie, Antonio Vlad, Florin Răsdan, Liviu Băjenaru, Alexandru Zaharia, Mădălin Mihăescu, Remus Chipirliu, Philippe Nsiah.

În repriza secundă, Mădălin Mihăescu, Liviu Băjenaru, Philippe Nsiah, Remus Chipirliu și Alexandru Zaharia au fost înlocuiți cu Rareș Enceanu, Valentin Bărbulescu, Dragoș Huiban, Emilian Pacionel și Cezar Mihalache.

Pe 9 aprilie va avea loc etapa a 15-a, Steaua București va juca tot în deplasare, pe terenul celor de la Concordia Chiajna II.

Distribuire social media