FOTBALIȘTII STELEI LA FRAGARIA CUP

Echipa de fotbal juniori U13 a CSA Steaua București, pregătită de către antrenorul Radu TROI, participă, în aceste zile, la o mare competiție internațională. Turneul Fragaria Cup se desfășoară la Preșov, în Slovacia, și este unul dintre cele mai mari din Europa, dedicat echipelor juvenile.

Fotbaliștii roș-albaștri au disputat deja două partide în grupa preliminară a competiției. Steliștii au fost învinși la limită, cu 1-0, de către ucrainienii de la DJUSH Sokolany, dar s-au revanșat în etapa a doua, când au depășit cu scorul de 4-1 pe Partizan Bardejov, din Slovacia.

Programul zilei, pentru echipa noastră, include o după-amiază de foc, cu două partide. De la ora 14.00, CSA Steaua București întâlnește pe Amator Maszewo, din Polonia. Apoi, după un scurt respiro, fotbaliștii noștri revin pe teren pentru partida cu o altă echipă poloneză, UKS Celuloza Kostrzyn nad Odra.

Steaua ocupă, momentan, locul 4 într-o grupă de 8 echipe, cu 3 puncte. Se joacă în sistem fiecare cu fiecare, după care primele patru clasate acced în sferturile de finală ale turneului.

Fotografia atașată a fost surprinsă la defilarea oficială, de la festivitatea de deschidere a Fragaria Cup, ediția 2017.

Distribuire social media