Gala Trofeelor Alexandrion

Ediția a cincea a Galei Trofeelor Alexandrion și-a desemnat miercuri seara laureații în cadrul unui eveniment de o înaltă ținută. Au urcat pe scenă, rând pe rând, actuali și viitori mari campioni ai sportului românesc, oameni care ne fac să ne simțim mândri de fiecare dată când ne reprezintă țara pe marile arene ale lumii.

Alina Vuc și Marian Drăgulescu, sunt doi dintre marii campioni ai Clubului Steaua care au fost premiați pentru rezultatele excelente din 2019 și de la care se așteaptă medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La categoria speranțe, Clubul Steaua l-a avut printre premiați pe înotătorul David Popovici. Multiplu campion național și medaliat cu aur la FOTE 2019, David țintește o primă participare la Jocurile Olimpice, în această vară, la Tokyo.

Fără doar și poate, surpriza serii a reprezentat-o premiul acordat lui Ianis, fiul de cinci ani al campioanei olimpice Alina Dumitru, care practică judo-ul de circa un an și care este extrem de decis să-i calce pe urme mamei sale.

Sportivii roș-albaștri premiați miercuri seara au fost aplaudați din sală și de către noul președinte al Clubului Steaua. Mădălin Hîncu este mândru de rezultatele steliștilor din 2019 și așteaptă o evoluție de excepție de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Distribuire social media