Galerie specială pentru voleibaliștii steliști !

Dragă Ursulețule Magic,

Uite, mingea a fost interceptată la fileu, chiar pe terenul de volei al echipei Steaua București. Știi ceva, Ursulețule? Pe noi ne-a emoționat foarte tare mesajul tău, ceea ce ne face să credem că aici trebuia să ajungă el.

Știi, de mai bine de un an, și noi, cât suntem de puternici și motivați, ne simțim singuri fără susținătorii noștri gălăgioși din tribune. Și nouă ne este dor. Ce-ai zice, Ursulețule, dacă ai veni la un meci? Uite, vinerea acesta, la partida cu Zalău.

Îți propunem, Ursulețule, să îți aduci și alți prieteni, să ne susțineți din tribune, apoi să mergeți să le povestiți copiilor ce ați trăit și că îi așteptăm, când totul va fi bine. Indiferent de numărul lor, 2, 10, 50, 100, pentru toți vom face loc în tribune.

Dar, stai, că asta nu e tot. Despre noi se spune că suntem „Clubul de lângă inimă”, așa că vrem să facem și mai mult pentru toți micii tăi prieteni, copiii Asociației Magic. Vom vorbi în comunitatea noastră despre cum putem ajuta, doar completând formularul 230, direcționând 3,5% impozit pe profit sau donând pe galantonm.ro.

Hai, Ursulețule, ia-ți prietenii, tricoul de susținător, vuvuzela și pregătește-te pentru cele mai tari meciuri !

Echipa de volei Steaua București se pregătește pentru două meciuri de foc la finalul acestei săptămâni. Vineri, băieții lui Silviu Oancea vor întâlni de la ora 17:00, pe SCM Zalău, iar sâmbătă, pe Știința Baia Mare de la ora 18:00. Ambele partide vor fi transmise în direct pe canalul de youtube Steaua TV.

Alexandru Muscină şi Gabriel Ghionea au evoluat în sezonul trecut pentru adversara de vineri. Voleibaliștii noștri vor avea parte de o galerie inedită în sala Mihai Viteazul. În tribună vor fi aşezați 101 ursuleți de pluș, care îi vor reprezenta pe copiii cu probleme oncologice din spitalele din România.

Clubul Sportiv Steaua București se alătură, în această săptămână, împreună cu Asociația Magic, unei campanii umanitare care vine în ajutorul copiilor cu afecțiuni grave, dar și familiilor acestora !

🧸❤️💙

Asociația Magic
 
Distribuire social media