GoldNutrition – noul partener al echipei de triatlon

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua București” are plăcerea de a anunța că începând din această săptămână, compania internațională de suplimente nutritive GoldNutrition este oficial partenerul echipei de triatlon.

„În acest moment, putem spune cu mândrie, că cea mai bună echipă de triatlon olimpic din România, echipa de triatlon CSA Steaua București, a semnat parteneriatul cu brandul de succes GoldNutrition România. Acest parteneriat va asigura pentru sportivii noștri rețeta de succes pentru rezultatele în competițiile viitoare, prin produsele special concepute pentru a acoperi necesarul nutritiv pe tot parcursul zilei. Sunt convins că vom realiza obiectivele pe care ni le-am propus, că vom răspunde susținerii acordate de GoldNutrition, obținând  performanțe naționale și internaționale și că această colaborare va fi una de durată” a declarat Cristian Petrea, președintele CSA Steaua.

„Steaua Triatlon este cea mai bună echipă de triatlon olimpic din România, iar performanțele sportivilor din 2017 sunt de-a dreptul remarcabile. Aceștia au reușit să domine circuitul național și asta nu a fost o întâmplare. Suntem fericiți pentru acest parteneriat, dar și pentru reacțiile și rezultatele foarte bune ale sportivilor care au folosit produsele noastre. GoldNutrition susține excelența în sport și pornește pe un nou drum cu ambiții mari, alături de cea mai puternică echipă a României”, a declarat Ioana Mihuț, administrator GoldNutrition România.

Parteneriatul dintre CSA Steaua și GoldNutrition România a debutat cu o ședință foto, în care sportivii noștri au prezentat noile echipamente în care vor concura în acest sezon.

Răzvan Ene, Bereș Hunor, George Murar, Ștefania Ion, Valentin Roșioară și ceilalți membri ai echipei au promis că vor da totul pentru a-și îmbunătăți performanțele în 2018, în toate cele trei probe: înot, alergare și bicicletă.

Despre GoldNutrition

 GoldNutrition este un brand portughez de suplimente nutritive, lider pe piața nutriției sportive din Portugalia.

Produsele GoldNutrition sunt testate în laboratoare cu certificare UE și se ridică la cel mai înalt standard de calitate  având certificate GMP, de analiză microbiologică și anti-doping. Eficacitatea lor îi ajută pe sportivi să atingă excelența în sport și acoperă principalele 5 faze ale zilei.

Produsele GoldNutrition sunt special concepute pentru a acoperi necesarul nutritiv al sportivilor înainte de antrenament,  în timpul antrenamentului, după antrenament, în timp meselor și înainte de culcare.

Despre CSA Steaua Triatlon

CSA STEAUA BUCUREȘTI este cel mai de succes club din sportul românesc și unul din cele mai bune cluburi sportive pe plan european, având în componența sa peste 35 de discipline sportive.

Ȋn cei 70 de ani de existență, palmaresul echipei STEAUA s-a conturat într-unul de excepție, cu contribuții importante la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene.

În cadrul clubului Steaua secția de triatlon datează încă din anul 1999. Rezultatele nu au întârziat să apară, astfel încă de la înființare, sportivii clubului au dominat întrecerile câștigând majoritatea titlurilor de campion național.

În anul 2016, secția de triatlon a CSA Steaua a ajuns să domine categoric circuitul național de triatlon șosea, RTS –Bittnet Romanian Triathlon Series, sportivii noștri cucerind primele trei locuri ale circuitului, la categoria masculin și locul 2 la categoria feminin.

Privim cu încredere către viitor, cu o strategie corectă sportivii noștri vor continua să crească și să fie printre cei mai buni din România.

Distribuire social media