Handbaliștii steliști trec Dunărea !

Etapa a 10-a a Ligii Zimbrilor a programat la Sfântul Gheorghe, întâlnirea dintre AHC Dunărea Călărași, în calitate de gazde și Steaua București.

Începutul meciului a arătat apărări agresive din partea celor două echipe, a fost o repriză echilibrată, o singură dată călărășenii desprinzându-se la 3 g, însă steliștii au revenit rapid în joc, egalitatea persistând pe tabelă de cele mai multe ori. Pauza aduce un avantaj minim pentru gazde 11-10, la capătul unei aruncări de la 9 m dictate în ultima secundă a reprizei.

Actul 2, a început foarte bine pentru elevii lui Marius Stavrositu și Ștefan Laufceac care au reușit să se desprindă la 3 g în min. 39, 16-13. Echipa din Călărași restabilește pentru ultima oară egalitatea în min. 46, 17-17, apoi treptat Steaua trece la conducerea jocului permanent, terminând cele 60 de min. cu un avantaj minim 24-23. Trei puncte extrem de importante, de moral pentru handbaliștii roș-albaștri.

Principalii realizatori: Nemanja Grbovic 5 g, Ionuț Georgescu,  Krsto Milosevic, Yuriy Pop, Constantina Gheorghe-Sabin, Aslanian Samvel câte 3 g. De remarcat evoluția excelentă a portarului Tudor Stănescu pe tot parcursul meciului.

În etapa a 11-a, Steaua va întâlni pe CS Minaur Baia Mare, în data de 11.11.2020.

Înainte Steaua! ❤️💙

Distribuire social media