Hocheiștii steliști își reintră în formă! Juniorii – locul 3 în campionat

După ce săptămâna trecută au cedat în fața adversarilor de la CSM Dunărea Galați, astăzi, în cadrul turneului VIII al Campionatului Național de Hochei pe Gheață, roș-albaștrii și-au luat revanșa învingându-i la o diferență de 3 puncte, cu 5-2 (1-4, 1-0, 0-1).
Meciul de vineri, de la inaugurarea patinoarului din Gheorgheni, s-a terminat, de această dată, în favoarea gazdelor de la Progym, 2-5 (1-2, 1-3, 0-0). Sâmbătă, steliștii i-au învins fără drept de apel pe cei de la Sportul Studențesc, scor 17-3 (1-4, 0-5, 2-8).
Cei mai buni marcatori steliști ai turneului au fost Denys Zabludovsky (6 goluri), Anton Butochnov (5 goluri) și Pavlo Borisenko (3 goluri).
Revenirea de formă a hocheiștilor este de salutat cu atât mai mult cu cât, după disputarea ultimului turneu din această fază a campionatului (săptămâna viitoare, la Galați) vor incepe semifinalele competiției naționale.

Pe de alta parte, juniorii U18 de la Steaua Rangers s-au impus în finala mica disputată contra echipei CSS Gheorghieni, cu scorul de 7-4, adjudecându-și medalia de bronz. Locul al 3-lea în campionat este unul onorant având în vedere condițiile de pregătire dictate de lipsa unui patinoar în București. Felicitări!

Distribuire social media