În marș către promovare!

În primul meci pentru accederea în Liga a 3-a, Steaua a întâlnit în calitate de echipă gazdă, câștigătoarea zonei Giurgiu, Argeșul Mihăilești. Partida a avut loc pe stadionul din Modelu, județul Călărași, gazda neutră a celor 3 întâlniri ale barajului.

Steaua pornea favorită și începutul jocului ne-a fost favorabil prin deschiderea scorului în min. 2, în urma  unei incursiuni în atac a fundașului Ovidiu Morariu. Meciul a continuat cu dominarea cvasi constantă a roș-albaștrilor, însă lipsa jocurilor oficiale a contat în prima parte în economia jocului. Oaspeții au reușit o egalare nesperată pentru scurt timp, însă pauza a consființit avantajul minim al steliștilor, 2-1, prin golul căpitanului Vali Bărbulescu.

Repriza a 2-a a însemnat un galop de sănătate al echipei noastre, alte 6 goluri aducând o victorie lejeră și binemeritată pentru jucătorii lui Daniel Oprița. Scorul final 8-1 ne scuteste de alte comentarii, de remarcat fiind eurogolul tânărului mijlocaș Vlad Nițu, gol de generic și dubla lui Andrei Antohi, introdus după pauză, realizări care ne arată un team stelist care îmbină experiența și viitorul, elemente esențiale pentru cristalizarea unei echipe performante.

Câteva sute de suporteri steliști, au fost aproape de echipă, cum sperăm că vor fi și miercuri 05.08.2020, ora 17:00, în meciul decisiv, care se va disputa pe același stadion, în compania echipei gazdă, campioana din Ialomița, Bărăganul Ciulnița.

Urmează pasul decisiv!!!🔴🔵

Distribuire social media