Înainte STEAUA!

Barajul decisiv pentru fotbaliștii steliști a debutat astăzi, 22 mai, în prezența suporterilor, pentru prima data după o lungă pauză. Ultimul obstacol înaintea promovării în Liga a 2-a, a programat o dublă întâlnire cu echipa câștigătoare a seriei a 3-a din Liga a 3-a, CS Afumați. O echipă solidă, bine așezată în teren, un adversar incomod care a activat în trecut în Divizia secundă.

Oaspeții, care depășiseră clar echipa SC Fotbal Club FCSB SA 2 în barajul preliminar, au început meciul destul de tare. Jucătorii din Afumați și-au aruncat atuurile în joc încă de la debutul meciului, încercând și reușind parțial să exercite o presiune în primele minute la poarta noastră.

În minutul 5, mijlocașul nostru, Alexandru Zaharia, a dezvoltat o acțiune de atac, speculând prima oportunitate importantă ivită în ofensiva noastră. Finalizarea a demonstrat stăpânirea de sine și sângele rece al lui Alex, care a finalizat elegant o angajare în adâncime, printr-un lob spectaculos.
După deschiderea scorului, Steaua s-a descătușat trecând la cârma partidei, controlând jocul.

În minutul 28 Huiban gestionează perfect o minge în propria jumătate de teren. Stăpânește balonul și îl lansează perfect pe golgheterul Chipirliu, care finalizează exemplar un contraatac de manual. Având un avantaj solid, elevii lui Daniel Oprița au jucat la siguranță, controlând fără emoții finalul de repriză.

Primele 45 de minute s-au încheiat cu avantajul steliștilor, 2-0. Actul secund a conservat superioritatea roș-albastrilor din prima parte a meciului. Oaspeții s-au mulțumit cu vagi tentative de atac, cu periculozitate minimă. Băieții noștri nu au forțat deloc, au propus un joc de așteptare, conștienți că forța proprie și experiența le conferă prima șansă pentru succes. Echipa noastră a fost susținută de un mare număr de suporteri, atât din tribune cât si din exteriorul suprafeței de joc, ceea ce a fost un sprijin extrem de important, suportul necesar pentru victoria mult dorită de toți cei care iubesc STEAUA.

11-le aliniat la start de Daniel Oprița a fost: Raul Bălbărău, George Călinţaru, Walace da Silva, Dean Beţa, Alexandru Zaharia, Liviu Băjenaru, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Emilian Pacionel, Dragoș Huiban, Remus Chipirliu.

În repriza secundă au mai intrat: Mihăescu, Mihalache, Enceanu și Răsdan.

A fost un prim pas spre atingerea obiectivului. Cu un avantaj important, 2-0, cu 10 meciuri consecutive fără gol primit, Steaua privește cu optimism către ultima barieră înaintea idealului dorit de toată suflarea roș-albastră, PROMOVAREA!

Sâmbătă 29 mai este data care poate să devină un punct de reper pentru toți suporterii steliști !

Înainte Steaua! ❤️💙

Sursă foto: Sport Pictures

Distribuire social media