Încă două medalii de bronz pentru sportivii români la Jocurile Mondiale Militare din China

Pugiliștii Claudia Nechita, categoria 54-57 kg, și Adrian Buhaniuc, categoria 81-91 kg, au urcat sâmbătă, 26 octombrie 2019, pe podium adăugând astfel încă două medalii de bronz pentru România la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan (China).

Tot astăzi, Anca Serb, după ce s-a calificat în finala probei de sărituri în apa de la 3 m a terminat pe pozitia a 8-a din clasament.
La săritura de pe platformă, Constantin Popoviciu a terminat competitia pe poziția a 5-a acumulând 396.60 puncte. Sportivul de la clubul Steaua a fost depășit de către chinezii Lian Junjie și Yuan Song, cu 516.45, respectiv 420.00 de puncte, și de către rușii Bondar Aleksandr și Nazin Sergey, cu 409.75 respectiv, 398.00 puncte.

Duminică, 27 octombrie 2019, urmează probele de maraton și triatlon la care România va fi reprezentată de către sportivii Răzvan Ene și Mihai Alin Ioan Cupșa, la triatlon, și Gheorghe Șurlea, Leonard Albert Mitrică, Andrei Crainic, Claudiu Gorgan, Elena Moagă, Laura Diana Popescu, Ionela Puia și Mihaela Botezan, la maraton.

Astfel, cu cele două medalii de bronz de azi de la box, delegația României are, până acum, nouă medalii cucerite la Jocurile Mondiale Militare CISM, Wuhan, China.
Celelalte șapte medalii au fost cucerite de următorii: Alin Firfirică – aur la disc, Ana Maria Popescu – argint la spadă, Andreea Chițu – argint la judo, Andrei Dukov – argint la lupte libere, Suzana Georgiana Șeicariu – argint la lupte libere, Ionuț Zincă – bronz la orientare, Eugen Valentin Pătru – bronz la tir cu arcul olimpic pentru persoane cu dizabilități.
FOTO: Laurențiu Turoi

Distribuire social media