ÎNCEPE RETURUL SUPERLIGII LA RUGBY

Weekend-ul trecut, pe terenul de rugby din cadrul complexului sportiv „Steaua” –  Ghencea, jucătorii CSA „Steaua” București au întâlnit, în cadrul celui de-al doilea meci amical din acest an, formația Timișoara Saracens.

În partida alcătuită din 3 reprize, fiecare a câte 30 de minute, roș-albaștrii au învins chiar pe campioana en-titre, Timișoara Saracens, cu 24-5. Steliștii au reușit 4 eseuri, dintre care două transformate, iar timișorenii unul singur. Din cele două echipe au lipsit internaționalii convocați pentru confruntările României din REC 2017.

În acest weekend, va începe returul SuperLigii CEC Bank la rugby. În prima etapă CSA „Steaua” București se va deplasa la Cluj-Napoca pentru a întâlni echipa locală CS Universitatea. Partida va avea loc sâmbătă, 25 martie, cu începere de la ora 14.00 pe stadionul de rugby „Iuliu Hațieganu” și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport.

După disputarea celor șapte etape, echipa de pe locul 1 se califică automat în semifinale, în timp ce următoarele clasate vor disputa meciuri între ele, pe terenul echipelor mai bine clasate: locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6 și locul 4 cu locul 5.

În weekendul 20 – 21.05.2017 sunt programate semifinalele, iar pe 27.05.2017, finala mare și finala mică a competiției.

Clasamentul Superligii, înainte de începerea returului la rugby arată astfel:

  1. RCM UV Timișoara Saracens 24 puncte
  2. CSA „Steaua” București 24
  3. CSM Știința Baia Mare 21
  4. Dinamo București 10
  5. CS Politehnica Iasi 9
  6. Universitatea Cluj 8
  7. CSM Olimpia București 4
Distribuire social media