ÎNFRÂNGERE PENTRU STEAUA CSM EXIMBANK ÎN ULTIMUL MECI AL SEZONULUI REGULAT

În ultima etapă a primei faze din Liga Naţională de baschet masculin, la o diferență de doar 2 puncte, Steaua CSM Eximbank pierde partida în fața celor de la Universitatea. Scorul final al întâlnirii CSM Universitatea Craiova – Steaua CSM Eximbank a fost 81-79 (14-18, 23-22, 15-12, 29-27).

Cu Milorad PEROVIC în calitate de antrenor interimar, după plecarea lui Claudiu FOMETESCU, roş-albaştrii au dominat debutul de meci şi au condus cu 18-14 după primul sfert.

Steliștii au început bine și sfertul doi și au deschis scorul cu două coșuri de trei puncte ale lui RUNKAUSKA și SZIJARTO, iar după coșul lui Alan FALKAR, conduceau deja cu 9 puncte (26-17). La pauza mare diferenţa s-a redus la trei puncte, scorul a fost de 40-37 pentru militari.

Sfertul trei a început cu o reușită de două puncte a sportivului Abrams de la  Universitatea și coșul de trei puncte al stelistului RUNKAUSKAS. Cu încă o reușită a lui Nikola MALESEVIC echipa noastră reușește să mărească diferența la 6 puncte față de gazde (44-50) după 25 de minute de joc. Sfârșitul sfertului trei a aparținut însă echipei gazdă care a reușit să egaleze la 52.

Ultimul sfert al partidei a fost deschis de punctele marcate de Nikola MALESEVIC și Alan FALKAR, însă replica celor de la Craiova nu a întârziat să apară și Abrams reduce diferența la 57-58. Ulterior echipele s-au succedat de mai multe ori la conducere iar scorul final al partidei se încheie 81-79, în favoarea echipei gazde.

“Craiova este o echipă puternică acasă. Noi, însă, nu ne-am făcut jocul, mai ales în apărare, în prima repriză”, a fost concluzia lui Mihai PAUL la finalul acestei partide.

De la Steaua CSM Eximbank s-au remarcat:  Marius RUNKAUSKAS cu 20 de puncte (4×3), patru recuperări și o pasă decisivă, Nikola MALESEVIC 14 puncte (3×3), 6 recuperări și 3 pase decisive și Randal Alan FALKER cu 14 puncte și 7 recuperări.

Distribuire social media