ION ION – ANTRENOR AL ECHIPEI DE FOTBAL C.S.A. STEAUA BUCUREȘTI

Președintele Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București”, domnul Cristian PETREA, împreună cu Marius LĂCĂTUȘ și Ion ION, au susținut astăzi, 29 martie, o conferință de presă prilejuită de numirea antrenorului principal la echipa de fotbal seniori a clubului.

În deschiderea evenimentului, oficiat de către președintele CSA „STEAUA BUCUREȘTI”, a fost prezentat presei noul antrenor al echipei de seniori a Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA BUCUREȘTI”, în persoana domnului Ion ION.

În calitatea sa de antrenor principal al echipei, domnul Ion ION a vorbit despre proiect, precum și despre ambițiile care îl însoțesc.

„Este o bucurie imensă pentru mine să fiu ales antrenor. Este un proiect extraordinar și îmi pare bine că sunt aici de la începutul său. Sunt pregătit pentru munca aceasta, am mai antrenat la nivelul acesta și știu ce mă așteaptă. Sunt convins că vom reuși, așa cum își dorește toată lumea. Steaua este un brand mare, atrage jucători chiar și la nivelul acesta (liga IV), care își doresc să facă parte din acest proiect. Nu este un drum ușor, dar am oameni serioși care și-au arătat mereu deschiderea de a mã susține.”   

Directorul tehnic al echipei, Marius LACĂTUȘ a dorit să întărească cele spuse de antevorbitorul sãu: „Nu a fost deloc ușor, ținând cont de responsabilitatea ce o impune brandul „Steaua”, să alegi un antrenor care să se implice 100% în acest proiect. La finalul discuțiilor purtate cu mai mulți antrenori, am ajuns la concluzia că domnul Ion ION este cel mai potrivit să preia această funcție, ținând cont și de faptul că practic, el este în club de doi ani…

Cred că este cea mai bună variantă pe care am propus-o clubului și mă bucur că și ei au agreat-o. Este o reponsabilitate mare ținând cont de numele echipei și de tot ce reprezintă STEAUA pe plan intern și internațional, responsabilitate pe care ne-o asumăm.”

 Referitor la formarea noii echipe, antrenorul principal, sprijinit de conducerea CSA „Steaua București”, va avea libertatea de a-și forma lotul de jucãtori, astfel încât să-și atingă obiectivele de performanță fixate, prin promovarea succesivă pe merit sportiv a echipei în ligile superioare. Pentru formarea lotului sunt vizați atât jucători tineri, sub 20 de ani, de perspectivă, dar și mai experimentați, de 20 – 25 de ani, ce sunt monitorizați de colectivul tehnic al secției de fotbal a clubului.

Distribuire social media