Irina Bara, în sferturi la dublu în turneul WTA de la Bogota

Stelista Irina Bara (24 de ani) s-a calificat în noaptea de miercuri spre joi, 10 spre 11 aprilie 2019, în sferturile de finală ale probei de dublu din turneul WTA de la Bogota (Columbia). Perechea Irina Bara/Elena-Gabriela Ruse a trecut în optimi de cuplul Laura Pigossi (Brazilia)/Renata Zarazua (Mexic), scor 6-4, 6-4.
În sferturi, Irina Bara și Elena-Gabriela Ruse se vor duela cu dublul american format din Hayley Carter și Ena Shibahara.

Ana Bogdan a fost eliminată în optimi la simplu

Din păcate, Ana Bogdan a fost eliminată în optimile de finală ale probei de dublu din Columbia. Sportiva de la Steaua București a cedat cu 4-6, 6-4, 4-6 în fața jucătoarei spaniole Sara Sorribes Tormo (Spania), locul 79 WTA și favorită 7.
Astfel, Ana rămâne în turneu doar în proba de dublu, acolo unde, alături de Sachia Vickery (SUA), se va bate pentru un loc în semifinale cu perechea Monique Adamczak (Australia)/ Jessica Moore (Australia).
În optimi, Monique Adamczak (Australia)/ Jessica Moore (Australia), favorite nr. 4, au trecut cu 6-3, 6-0 de Sharon Fichman (Canada)/ Erin Routliffe (Australia).

Distribuire social media