Irina Bara pe tabloul principal la BRD Bucharest Open

Irina Bara (foto), legitimată la CSA Steaua București, s-a calificat pentru tabloul principal al turneului BRD Bucharest Open, după victoria din ultimul tur al calificărilor, 5-7, 6-2, 6-2 cu Alexandra Cadanțu.

Jucătoarea noastră se va duela cu Victoria Tomova din Bulgaria, în turul inaugural. Tot în primul tur, Elena Gabriela Ruse, beneficiară a unui wild-card, a pierdut în fața favoritei 8, Polona Hercog din Slovenia, cu 2-6, 6-2, 6-3. O altă stelistă, Alexandra Dulgheru, a fost învinsă de franțuzoaica Pauline Parmentier, cotată cu a șaptea șansă la titlu, scor 2-6, 6-1, 6-4.

Pe zgura de la Arenele BNR vom avea astăzi următorul program al stelistelor, la proba de simplu:

Irina Bara – Victoria Tomova, ora 14.00

Mihaela Buzărnescu (2) – Danka Kovinic (Muntenegru), ora 14.00

Ana Bogdan – Katerina Schmiedlova (Slovacia), cel mai devreme la ora 20.30

Pe tabloul de dublu, principalele favorite, Mihaela Buzărnescu și raluca Olaru, au trecut de primul tur, victorie cu scorul de 6-4, 6-2 în fața perechii Alena Fomina (Rusia)/Elea Rybakina (Kazakhstan).

În această seară, de la ora 18.30 cel mai devreme, Gabriela Ruse, în tandem cu Jacqueline Cristian, luptă pentru un loc în sferturile de finală la dublu, adversare urmând a fi Bașak Eraydin (Turcia)/Vera Zvonareva (Rusia).

 

Distribuire social media