ISTORIA CONTINUĂ!

Marți, 6 iunie 2017, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național s-a desfășurat gala-spectacol intitulată „ISTORIA CONTINUĂ!”, dedicată împlinirii a 70 de ani de la înființarea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București.

În cadrul galei, au rostit alocuțiuni și au premiat sportivi emblematici ai Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București Mihai COVALIU, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Marius DUNCA, ministrul Tineretului și Sportului, Codrin MUNTEANU, Secretar General al Ministerului Apărării Naționale, Mircea DUȘA, secretar de stat în Ministerul Apărării  șef al Departamentului pentru politica de apărare și planificare și colonelul Cristian PETREA, președintele C.S.A. Steaua București.

În cadrul acestui eveniment, Romfilatelia a lansat timbrul aniversar “Steaua, 70 de ani de la înființare” iar sportivii și invitații prezenți au primit câte o mapă filatelică aniversară și un set de medalioane personalizate cu logourile CSA „Steaua” București.

Cu aceeași dată, în semn de apreciere a înaltului grad de profesionalism dovedit în promovarea prin sport a imaginii Armatei României și României în lume, la împlinirea a șapte decenii de la înființarea clubului, ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, a conferit, la propunerea comandantului clubului, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, cea mai înaltă distincție militară onorifică din sistemul de distincții militare, următoarelor personalități sportive:

– Tecla AFANASE
– Gavrilă BALINT
– Gheorghe BERCEANU
– Adrian BUMBESCU
– Veronica COCHELA
– Cristian GAȚU
– Gheorghe HAGI
– Anghel IORDĂNESCU
– Ștefan IOVAN
– Emerich JENEI
– Marius LĂCĂTUȘ
– Cornel OȚELEA
– Dimitrie POPESCU
– Mărioara POPESCU
– Anca RUICAN
– Tudorel STOICA
– Iulian ȘERBAN
– Toma SIMIONOV
– Nicu VLAD
– Roxana – Mariana BÂRLĂDEANU
– Marian DRĂGULESCU
– Cornel-Răzvan MILAN
– Nicolae NIȚU
– Ana-Maria-Florentina POPESCU
– Roxana-Gabriela COGIANU
– Cristina-Simona GHERMAN
– Simona POP
– Virgil POPIȘTEANU
– Iuliana POPA
– Laura OPREA.

Distribuire social media