Îți mulțumim, Ionuț Georgescu!

Îți mulțumim, Ionut-Stefan Georgescu pentru toți cei 13 ani petrecuți în culorile Stelei, pentru fiecare gol marcat, pentru fiecare fază în care ți-ai arătat talentul tău înnăscut. Nu am uitat să știi că ți-ai spart nasul pentru Steaua, ai suferit operații, te-ai chinuit în cârje. Ai luat-o mereu de la capăt, ai strâns din dinți și ai revenit. An după an, cantonament după cantonament, meci după meci. Ai fost și rămâi unul dintre noi, unul care nu a trădat!

Handbalul ți-a oferit totul, dar tu, la rândul tău, nu l-ai înșelat niciodată. Au fost momente frumoase, ai câștigat titlul cu Steaua în 2008, ai jucat o semifinală de Cupa Cupelor, ai câștigat de două ori Cupa României. Sâmbătă, când ai îmbrăcat ultima dată tricoul cu numărul 17, ți-am văzut emoțiile. Ai privit în tribună acolo unde fetițele și băieții veniți de la Ploiești îți scandau numele: Georgescu! Georgescu! E greu, știm, după o viață în care asta ai făcut, ai jucat handbal. Dar suntem siguri că vei reuși și în cariera de antrenor.

Îți mulțumim încă o dată pentru tot ceea ce ai făcut pentru Steaua, pentru România, că și acolo ai îmbrăcat de peste 50 de ori tricoul naționalei, și îți dorim să ajungi să crești, la echipa ta, alți handbaliști ca și tine. Să fii sănătos!

Distribuire social media