JOCURILE OLIMPICE TOKYO 2020, „UNIȚI PRIN EMOȚIE”!

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 debutează astăzi, 23 iulie, la ora 14:00 (ora României) și va dura aproximativ trei ore și jumătate.Ea va fi transmisă în direct de  TVR 1 și Eurosport 1.

Evenimentul va avea loc pe Stadionul Olimpic din Tokyo, cu o capacitate de 65.000 de locuri, care poate fi extins până la 80.000 de locuri. În arena olimpică, în afara celor aproximativ 10.000 de sportivi care vor defila, vor mai fi prezenți jurnaliști, artiști și oficiali acreditați la aceste întreceri.

Potrivit Comitetului de organizare, la acest eveniment vor fi prezente 950 de persoane în tribune. Ceremonia de deschidere va fi unică şi se va concentra doar asupra sportivilor.

“Va fi o ceremonie mult mai sobră. Totuşi, cu o estetică japoneză frumoasă. Foarte japoneză, dar şi sincronizată cu sentimentul zilei de astăzi, cu realitatea. Pandemia de coronavirus are desigur consecinţe. Evident, nu va exista coregrafie de masă, din cauza Covid-19”, a declarat Marco Balich, un reprezentant al Comitetului de organizare.

Jocurile Olimpice se vor desfășura fără spectatori.

MULT SUCCES SPORTIVILOR ROMÂNI!

Suntem și noi alături de voi, „UNIȚI PRIN EMOȚIE”! Hai ROMÂNIA! FORZA STEAUA!

Sursă foto: Olympics.com

Distribuire social media