Jucăm cu trofeul pe masă

Finala Cupei României la rugby dintre Steaua București și Timişoara Saracens se va disputa pe 30 noiembrie 2019, la Brașov, pe stadionul Noua, cu începere de la ora 12:00 și va fi transmisă în direct de TVR1.

Partida se anunță una extrem de interesantă având în vedere că în ultima confruntare de campionat echipa militară a câștigat în Banat. Ambele echipe își doresc ca trofeul să ajungă în vitrina clubului lor.

Deţinătoarea trofeului este CSM Bucureşti, echipă care s-a retras din competiţie iar ulterior s-a desfiinţat.

Antrenorul stelist Dănuț Dumbrava a declarat: „Ne bucurăm foarte mult că avem privilegiul de a lupta pentru un trofeu în acest sezon. Acest lucru este rezultatul muncii și sacrificiului depus de-a lungul acestor luni. Întâlnim o echipă bună care are multă experiență, și care în ultimii ani a dominat tot ce înseamnă finale disputate. Încercăm ca la ora meciului să fim în cea mai bună formă și prin forța grupului să reușim să ieșim câștigători la finalul meciului. Am încredere în acești minunați băieți că își vor depăși limitele și ne vor face fericiți ridicând trofeul mult așteptat”.

Rugbistul roș-albastru, Tudor Butnariu (talonor) a declarat: „Ne așteaptă un meci echilibrat cu o echipă experimentată. O finală se joacă întotdeauna la victorie și consider că echipa care își va dori mai mult și va greși mai puțin va avea o șansă în plus să câștige acest meci. Sperăm ca noi, Steaua, să fim echipa câștigatoare și să încheiem anul competițional cu un nou trofeu în vitrina clubului”.

Steaua București și Timișoara Saracens s-au mai întâlnit în finala Cupei României, în 4 octombrie 2015. Finala s-a disputat la Iași, iar roș-albaștrii au pierdut la mare luptă, scor de 14 – 17, după două reprize a câte 40 de minute și încă două de prelungiri.

Vă așteptăm la meci!

Distribuire social media