Karateka Dorin Alexe și înotătorul David Popovici, felicitați de președintele clubului Steaua București, Răzvan Bichir

Președintele clubului Steaua București, Răzvan Bichir i-a felicitat joi, 27 mai 2021, pe doi dintre performerii ultimelor zile: karateka Dorin Alexe și înotătorul David Popovici.

În vârstă de 24 de ani, Dorin Alexe a obținut recent cel mai importat rezultat al carierei: medalia de aur la Campionatul European de Karate, de la Porec, în proba de kata – sportivi cu deficiențe de vedere. În finala din Croația, sportivul legitimat la clubul Steaua București și pregătit de antrenorul Cristian Bogza   l-a învins pe rusul Alexei Nurenkov, cele 42,26 puncte propulsându-l pe cea mai înaltă a podiumului.

La doar 16 ani, David Popovici este cel mai tânăr sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Înotătorul legitimat la clubul Steaua București și pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a realizat baremul A în proba de 100 m liber la Campionatele Europene de natație de la Budapesta, competiție unde a și bătut de patru ori recordul național la 100 și 200 m liber.

Marți, 1 iunie 2021, Steaua TV va publica pe canalul său de YouTube un interviu inedit cu David Popovici.

Felicitări sportivilor și staff-urilor tehnice care se ocupă de pregătirea lor și mult succes la următoarele competiții!

Abonează-te la canalul de Youtube STEAUA TV
Distribuire social media