La o secundă de egal cu Spandau Berlin

Echipa masculină de polo Steaua Stirom a susținut meciul din etapa a VI-a a Ligii Campionilor LEN, pe teren propriu, în compania germanilor de la Spandau Berlin.

Formația noastră a evoluat foarte bine și a ratat la potou un egal pe care, poate, l-ar fi meritat. Steaua Stirom a fost învinsă de echipa oaspete cu scorul de 6-5 (0-1, 3-1, 1-2, 2-1). Golul decisiv, pentru Spandau Berlin, a fost marcat cu o aruncare în ultima secundă, de către internaționalul român Tiberiu Negrean.

Reușitele echipei militare au purtat semnătura următorilor poloiști: Filipovic, Mihnea Gheorghe, Ivan Buljubasic, Adria Delgado și Murisic, ultimul cu o execuție spectaculoasă, cu spatele la poartă.

În poarta noastră, Diakonow a făcut adevărate minuni, paradele sale fiind completate și de o șansă fantastică, în condițiile în care germanii au nimerit de 10 ori barele noastre. Steaua a câștigat raportul angajamentelor de start, 3-1, însă problema fructificării superiorităților rămâne. Poloiștii noștri au marcat doar de două ori în cele 7 situații de om în plus, în timp ce oaspeții au valorificat două din 5.

În pofida acestei înfrângeri, se remarcă o creștere constantă în jocul poloiștilor noștri, de la etapă la etapă.

Pentru Steaua Stirom va urma o nouă provocare, între 19 și 21 ianuarie fiind programată, la Bazinul din Ghencea, Cupa României. Această competiție va fi precedată, în 18 și 19 ianuarie, de restanța din Superligă împotriva celor de la Poli Cluj.

 

Distribuire social media