La un pas de finală

Cea de-a doua semifinală a Superligii Naționale de rugby, anticipa o întâlnire extrem de interesantă între Steaua București și Timișoara Saracens, pe stadionul din Ghencea. Cele două echipe fiind ocupantele locului 2 respectiv 3 în cadrul ierarhiei interne.

Începutul meciului a fost favorabil oaspeților care au reușit 10 p în prima jumătate a reprizei. Roș-albaștrii au încercat să revină în joc reducând avantajul oaspeților la numai 4 p, 6-10 în min. 27. Pe fondul presiunii Stelei, timișorenii au speculat o intercepție reușită ducând scorul pauzei la 15-6.

Repriza a doua a început în nota clară de dominare a steliștilor, concretizată printr-un eseu de penalizare, care a redus diferența pe tabelă la numai 2 p, 13-15. Suspansul s-a menținut până spre sfârșitul meciului când unei lovituri de pedeapsă a timișorenilor, echipa gazdă i-a răspuns printr-un eseu al lui Doroftei, transformat, care a adus Steaua în avantaj, 20-18. Minutele de prelungire ale reprizei secunde au oferit oportunitatea Timișoarei de a transforma o lovitură de pedeapsă, reușită care aduce o victorie la limită a oaspeților, scor 21-20.

Steaua va disputa finala pentru locurile 3-4 în compania echipei Dinamo, la sfârșitul săptămânii viitoare, pe teren neutru.

Distribuire social media