La un pas de semifinale

Vineri, 11 mai, la sala „Constantin Jude” din Timișoara, a avut loc meciul patru  al sfertului de finală din cadrul play-off-ului de baschet: BC SCM Timișoara – CSM Steaua București EximBank. Baschetbaliștii steliști au obținut a doua victorie a seriei, scor 74-64 (20-25, 23-17, 21-12, 10-10). Astfel, au reușit să egaleze la 2 și să aducă în capitală partida decisivă.

Echipa timișoreană a început în forță meciul, Steaua reușind cu greu să echilibreze primul sfert.

În sfertul doi, echipa de pe Bega a început la fel de bine, mărindu-și avantajul. Finalul primei reprize a aparținut roș-albaștrilor, care au reușit să preia conducerea, scor 43-42.

Sfertul trei a fost dominat de CSM Steaua, care s-a desprins la 10 puncte, echipa gazdă nereușind să recupereze din deficit. Scorul sfertului trei a fost 64-54.

Sfertul patru a venit cu ratări de ambele părți, echipa din Timișoara s-a văzut învinsă după o luptă crîncenă.

De la CSM Steaua s-au remarcat: Jonte Flowers cu 19 puncte (2×3), 6 recuperări și 4 pase decisive, Marius Runkauskas cu 16 puncte (3×3), 3 recuperări și 3 pase decisive și Randal Falker cu 9 puncte, 12 recuperări și 9 pase decisive.

Meciul decisiv al acestei serii pentru accederea în semifinalele competiției, se va juca la sala Mihai Viteazul din București, luni, 14 mai, ora 20.00. Meciul va fi transmis de DigiSport 4.

Distribuire social media