Lansare parteneriat handbal ”CSA Steaua Alexandrion”

Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” Bucuresti si Fundatia Alexandrion Group au semnat un parteneriat, pe o perioada de 5 ani, pentru sustinerea echipei militare de handbal.

Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa desfasurata joi, 12 iunie 2014, la Palatul Cercului Militar National, la care au participat presedintele CSA Steaua George Boroi, presedintele Fundatiei Alexandrion Group Nawaf Salameh si presedintele de onoare al sectiei de handbal Steaua, generalul Mihail Ozunu.

La conferinta au mai participat managerul echipei Andrei Cian, antrenorul principal Viorel Mazilu si componenti ai echipei militare de handbal.

Prin parteneriatul semnat, Fundatia Alexandrion Group devine „Partener Oficial” al echipei de handbal, care va activa in competitiile interne si internationale sub denumirea”CSA Steaua Alexandrion Bucuresti”. Parteneriatul a fost încheiat pentru o perioadă de cinci ani, având ca obiect nu doar termenii susținerii financiare a echipei, ci și atragerea unui număr considerabil de potențiali alți sponsori cu renume.

Conferința de presă a fost urmată de o recepție oferită de noul partener, Fundația Alexandrion Grup, la care au participat numeroși reprezentanți ai companiilor partenere ale grupului.

 

Distribuire social media