Luptă crâncenă pentru accederea în play-off

Meci senzațional în această seară pe patinoarul Vakar Lajos între Steaua Rangers și echipa gazdă, Sport Club Miercurea Ciuc.

Partida a fost echilibrată, cu faze frumoase la ambele porți, însă în prima repriză, doar ciucanii au reușit să marcheze. Ritmul s-a păstrat și în al doilea act, dar scorul de pe tabelă a rămas neschimbat. După ultima pauză, roș-albaștrii au revenit pe gheață și au punctat în minutul 1.47 prin Denys Zabludovsky, dintr-o pasă a lui Andrei Butochnov. Gazdele au reușit să treacă din nou în avantaj, însă spre finalul meciului, același Denys Zabluvodsky a fructificat o fază la care au contribuit Andrei Butochnov și Pavlo Borisenko, astfel că la finalul timpului regulamentar de joc, tabela indica egalitate: 2-2. Nici în repriza suplimentară nu s-a schimbat scorul și s-a trecut la loviturile de penalitate, unde Sport Club Miercurea Ciuc s-a impus, punctând de două ori, în vreme ce Steaua Rangers a marcat o dată, prin Mihai Georgescu. 

Scorul final (3-2) le-a adus însă roș-albaștrilor un punct deosebit de important în ecuația clasamentului, reușind să acumuleze în urma dublei din acest weekend 4 puncte.

Distribuire social media