Sportivii medaliați felicitați de președintele clubului

Președintele Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA BUCUREȘTI”, Bixi – Pompiliu MOCANU, i-a felicitat pe sportivii roș – albaștri medaliați la Campionatele Mondiale de Lupte U 23 și Jocurile Olimpice de Tineret.

Luptătorii steliști au adus 5 dintre cele 8 medalii obținute de România la competiția desfășurată la București. Maxim Vasilioglo a fost cel care a câștigat medalia de argint, la categoria 74 kg. Alte patru medalii, de broz, au fost aduse în Ghencea de către: Beatrice Ana la categoria 53 kg, Omaraskhab Nazhmudinov, categoria 79 kg, Nikolai Okhlopkov la categoria  61 kg și Ștefania Priceputu, la categoria 48 kg.

În urma acestor rezultate, sportivii steliști privesc încrezători spre Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Am fi vrut să câștigăm aurul, dar, în viitor o să ne străduim să câștigăm medalii și mai bune, care să fie de aur.” – Nikolai Okhlopkov

Răzvan Pîrcălabu, Președintele Federației Române de Lupte și manager al Secției Lupte a CSA Steaua, și-a stabilit obiectivul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Ne dorim să calificăm cât mai mulți sportivi la jocurile olimpice și obiectivul declarat și asumat de mine este să obținem cel puțin două medalii”. – Răzvan Pîrcălabu.

Flori și felicitări a primit și jucătoarea de tenis de masă Andreea Dragoman, pentru medalia de bronz obținută la Jocurile Olimpice de Tineret la individual.

Distribuire social media