Luptătorii steliști au făcut legea la Campionatul Național de Seniori și Juniori

Elita taekwondo-ului românesc s-a reunit în acest weekend la Constanța, unde peste 500 de sportivi și-au disputat supremația în cadrul Campionatului Național.

Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București” a participat la această competiție în efectiv complet, trecându-și în palmares nu mai puțin de 20 de medalii, dintre care 7 titluri la individual și 2 pe echipe.

Cele mai bune performanțe la seniori, recompensate cu titluri de campioni, au fost realizate de Liliana Mircică (ctg. -49kg), Ana Maria Peter (-53kg), Ovidiu Trifan (-54kg) și Mălina Mihăilă (-57kg). Pe a doua treaptă a podiumului au urcat Alexandra Gireadă (-53kg), Andreea Marcu (-62kg), Claudiu Silvestru (-68kg) și Izabela Bajko (+73kg), în timp ce Florin Iordănescu (-63kg) și Serena Ivanov (-67kg) au ocupat poziția a treia.

Evoluții remarcabile au avut și juniorii. Andreea Marcu (-55kg), Florin Iordănescu (-63kg) și Claudiu Silvestru (-68kg) sunt campionii naționali ai ediției din acest an. Tudor Condrea (-55kg), Simona Szabolcs (-59kg) și Andrei Gherghina (-73kg) au câștigat medalii de argint, iar Ana Maria Peter (-55kg), Serena Ivanov (-59kg) și Elena Chiriac (-59kg) pe cele de bronz.

Prin rezultatele lor, luptătorii antrenați de Constantin Apostol și Eugen Micu, au contribuit la situarea clubului militar în fruntea clasamentului general, atât la seniori, cât și la juniori. La această ediție a Campionatului Național de Taekwondo WTF au participat echipe de la aproximativ 40 de cluburi de profil.

Distribuire social media