Mălina Călugăreanu, locul III la Memorialul "Tudor Petruș" la floretă feminin

Sala de scrimă “Ana Pascu” din București a găzduit duminică, 22 septembrie 2019, ediția a III-a a Memorialului “Tudor Petruș” la floretă pentru seniori feminin individual.
La startul competiției, organizate de către clubul Steaua București și Federația Română de Scrimă, s-au prezentat 60 de sportive din 18 țări!
Cel mai bun rezultat pentru țara noastră a fost obținut de către stelista Mălina Călugăreanu, care s-a clasat la final pe locul al treilea. În semifinale, sportiva pregătită de către Florin Gheorghe și Virgil Sălișcan a fost învinsă de Flora Pasztor (Ungaria), scor 12-15. Trofeul a fost câștigat de către sportiva maghiară Fanny Kreiss, după 15-7 în finală cu Flora Pasztor.
Rezultatele complete ale concursului de azi pot fi văzute AICI.
Sâmbătă,tot la Sala de scrimă “Ana Pascu” din București a avut loc o nouă ediție a Trofeului Pellegrini la floretă masculin seniori. Cel mai bun rezultat pentru țara noastră a fost obținut de către stelistul Alexandru Sârb, locul VI. Rezultatele complete ale Trofeului Pellegrini se văd AICI.
GALERIE FOTO de la Memorialul “Tudor Petruș” puteți vedea AICI.
Luni, 23 septembrie 2019,tot la Sala de scrimă “Ana Pascu” din București are loc o nouă ediție a Cupei Europei la floretă feminin.
Finala va fi transmisă LIVE pe canalul de Youtube STEAUA TV, de la ora 15:00.


 

Distribuire social media