MARIAN DRĂGULESCU – ARGINT LA SĂRITURI!

Sportiv ambițios, ce merită toate aprecierile noastre, astăzi, Marian DRĂGULESCU a adus o nouă medalie României – argint la sărituri!

Marian DRĂGULESCU a intrat ultimul în finala de la sărituri și a avut o medie de 14.733 după cele două executii, rezultat ce i-a adus medalia de argint.

Pe podium au mai urcat Artur DALALOYAN (Rusia, 14.933, medalie de aur) si Oleg VERNIAIEV (Ucraina, 14.649, bronz).

„Mă bucur pentru ce s-a întâmplat ieri! Astăzi m-am lupat pentru o medalie, dar nu a ieșit decât argintul. Am dat tot ce am putut eu mai mult, dar asta este. A fost o finală foarte puternică. Cel care a ieșit pe primul loc parcă a avut lipici pe tălpi. A fost un Campionat European, cel puțin pentru mine, fantastic, cum nu se putea mai bine. Am oferit trei medalii astăzi, atât la masculin cât și la feminin. Ne-am bucurat foarte mult de susținerea publicului și le mulțumesc din suflet” a declarat sportivul nostru după ceremonia de premiere. 

Vă reamintim că, ieri, 22.04.2017, Marian DRĂGULESCU a devenit recordmen în toată istoria României la Campionatele Europene de Gimnastică. A fost a zecea medalie de aur a sportivului stelist și, astfel, a doborât recordul Nadiei Comăneci.

FELICITĂRI tuturor sportivilor !!!

Distribuire social media