MARIAN DRĂGULESCU AUR LA SOL

Singurul român calificat în finalele probelor masculine, Marian DRĂGULESCU a adus astăzi prima medalie pentru România la Campionatele Eurpene de la Cluj.

Stelistul în vârtă de 36 de ani a urcat pe prima treaptă a podiumului European după ce şi-a adjudecat finala de la sol. După o evoluţie excelentă, acesta a fost răsplătit cu 14.500 de puncte. Locurile următoare au fost ocupate de Dimitrii LANKIN (Rusia) cu un punctaj de 14.466 şi de Alexander SHATILOV (Israel) cu 14.400.

Mâine, sportivul nostru va continua lupta pentru medalii în finala de la sărituri. Marian are în palmares 10 medalii de aur la Campionatele Europene, dintre care patru de aur la acet aparat (sol).

”Am avut o mare dorinţă, ca toată sala să cânte imnul odată cu mine. Ceea ce s-a şi întâmplat. Am avut emoţii, pentru că am fost al şaselea concurent în finală, iar cei dinaintea mea au avut evoluţii foarte bune. Dar sunt superfecit şi mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi m-au susţinut”, a declarat Marian Drăgulescu pentru TVR.

Felicitări!

Distribuire social media