MARIAN DRĂGULESCU, SHOW RADIOFONIC

Gimnastul nostru, Marian DRĂGULESCU, a fost astăzi de dimineață, 18 mai 2017, invitat în studiourile Societății Române de Radiodifuziune. Titratul stelist a răspuns cu amabilitate întrebărilor adresate de către moderatori, dar și mesajelor primite în timp real de la radioascultători.

Printre replicile din emisiunea difuzată pe postul public principal, Radio România Actualități, au rămas întipărite în memorie următoarele cuvinte ale lui Marius DRĂGULESCU: ”Gimnastica m-a atras de prima dată când am ajuns la sală. Acesta a fost drumul meu în viață și că sunt un fericit pentru că mi l-am descoperit de la o vârstă precoce. Cele mai valoroase medalii, pentru mine, sunt cele cucerite în acest an, la Campionatele Europene de la Cluj. Am rămas în activitate special pentru acest eveniment, deoarece pentru orice gimnast este un sentiment unic să câștigi acasă la tine și să auzi în limba ta bucuria și încurajările publicului. După retragere, la care încă nu mă gândesc, voi fi tot în sport, încercând să ajut fenomenul care mi-a oferit un sens în viață.”

Marian DRĂGULESCU a încheiat exercițiul radiofonic cu un apel către toți copiii și i-a invitat să vină la gimnastică. În total, în vasta sa carieră, DRĂGULESCU a cucerit 31 de medalii la competițiile majore. El a depășit, în acest an, recordul de titluri continentale, deținut de legendara Nadia COMĂNECI.

În acest an, Marian DRĂGULESCU a cucerit, pentru România, la Campionatele Europene de la Cluj, medalia de aur la sol și pe cea de argint la sărituri.

După plecarea sportivului din studio, numele lui Marian DRĂGULESCU a mai fost vehiculat prin intermediul undelor hertziene, deoarece emisiunea a continuat cu stabilirea parolei ”Drăgulescu”, la un concurs cu premii pentru ascultători, organizat de instituția Societății Române de Radiodifuziune.

Distribuire social media