MARINA BABOI ȘI ANA MARIA NESTERIUC, LOCUL ÎNTÂI LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SALĂ!

La sfârșitul săptămânii, în sala de atletism a complexului „Lia Manoliu” din capitală s-a desfășurat prima etapă din cadrul Campionatului Național Indoor destinat seniorilor, tineretului şi juniorilor I.

Sprintera Marina BABOI demonstrează că se află într-o formă foarte bună. După ce duminica trecută a reuşit să se claseze pe primul loc în ierarhia senioarelor, tineretului şi junioarelor I la Cupa Romanian Masters Atletics, învingând în proba de 200 m plat şi devenind liderul naţional al acestei probe la cele trei categorii de vârsta, stelista s-a impus de data aceasta alergând în proba ei favorită în sezonul indoor, cea de 60 m plat.

De asemenea, Marina BABOI a reușit cel mai bun timp din carieră pe acesta distanţă, 7.55 sec, cucerind medalii de aur în toate cele trei clasamente: al senioarelor, al tineretului şi al junioarelor I.

Performanțele realizate îi asigură Marinei prezența în Top 10 European al junioarelor I în proba de 60 m plat. Din postura de lider naţional al sezonului indoor în cele două probe, 200 m şi 60 m, atleta noastră pregăteşte participarea la Campionatele Balcanice de Juniori I de la Istanbul, care va avea loc în perioada 11-12 februarie.

Pe prima poziție s-a clasat și Ana Maria NESTERIUC, câștigând fără drept de apel proba de 60 m garduri. Stelista a trecut prima linia de finish, fiind cronometrată cu timpul de 8.38 sec.

Distribuire social media