MARIUS LĂCĂTUȘ REVINE ÎN FOTBAL!

Președintele Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București”, domnul Cristian PETREA, împreună cu Marius LĂCĂTUȘ au susținut astăzi, 14 decembrie, prima conferință de presă  prilejuită de înființarea echipei de fotbal Steaua București.

În cadrul evenimentului, președintele CSA a declarat: “Proiectul nostru prevede folosirea denumirii <Steaua Bucureşti>. Echipa are o siglă pe care o va folosi. Palmaresul este al CSA <Steaua București>. Noi nu am cedat niciodată palmaresul secţiei de fotbal. Cred că, începând cu liga a treia putem atrage parteneri serioşi”.

 “Vrem să promovăm pe merit sportiv fară să ardem etapele și vrem să sincronizăm proiectul echipei de fotbal cu terminarea lucrărilor de modernizare a stadionului. Ne dorim ca suporterii să vadă în noi un partener corect, loial și transparent”, a mai adăugat președintele CSA Steaua.

În calitate de director tehnic al echipei, Marius LĂCĂTUȘ a vorbit pe larg despre proiect, precum și despre ambițiile care îl însoțesc.

”Mă simt onorat că fac parte din acest proiect. Era normal ca această echipă sa fie înființată pentru a veni în întâmpinarea suporterilor steliști care și-au exprimat de multe ori dorința de a susține o echipă de seniori din cadrul clubului și, nu în ultimul rând, pentru ca toți copiii și juniorii să aibe un obiectiv clar în momentul în care încep activitatea la club, acela de a promova la echipa de seniori. Știu foarte bine că ne așteaptă o muncă grea, avem un drum lung de parcurs, însă sper că împreună cu cei din conducerea clubului să realizăm ce ne-am propus, principalul obiectiv fiind acela de a ajunge în Liga 1. Aceste lucruri se fac pas cu pas, sperăm să avem susținerea suporterilor, iar toți cei care doresc binele acestei echipe să se alăture pe parcurs celor care fac deja parte din colectivul tehnic al Centrului de copii și juniori, oameni care au avut performanțe. Sper ca, încet-încet, să devenim o echipă puternică, o echipă care să fie stimată, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, mai târziu”, a declarat legendarul fotbalist.

Echipa va evolua în Liga a IV-a, începând cu sezonul competițional 2017-2018 și își va disputa meciurile de pe teren propriu în cadrul Complexului Sportiv „STEAUA” – Ghencea.

Distribuire social media