MECI AMICAL PE TERENUL DE RUGBY

Sâmbătă, 18 martie, de la ora 11, pe terenul 5 din Ghencea, jucătorii CSA “Steaua București” vor întâlni în cadrul celui de-al doilea meci amical din acest an, formația Timișoara Saracens. 

Partida este considerată un test veritabil pentru steliști pentru faptul că aceștia vor întâlni campioana en-titre, o echipă redutabilă care a participat recent în Challenge Cup.

Așa cum a fost agreat de ambele cluburi, meciul va fi alcătuit din 3 reprize, fiecare a câte 30 de minute, cu 5 minute de pauză între ele.

Scopul acestui joc-școală este de a le oferi jucătorilor din lot șansa de a se acomoda cu ritmul din sezonul competițional și, poate cel mai important, de a lega relațiile de joc din teren, astfel că, la reluarea campionatului, roș-albaștrii să devină un întreg unitar.

Meciul se anunță unul destul de echilibrat, Timișoara Saracens fiind o grupare valoroasă în campionatul intern în ultimii ani și, totodată, se află la egalitate de puncte cu gruparea din Ghencea în sezonul 2016 – 2017.

Nici de aceastã data roș-albaștri nu vor beneficia de aportul internaționalilor, dar și de la echipa oaspete vor absenta o serie de jucãtori importanți convocați la naționalã.

În prima partidã de verificare disputată săptămâna trecută în compania celor de la CSM București, steliștii au învins cu scorul 17 – 7 (n.red.- 3 la 1, eseuri marcate), după un joc bine legat, cu ritm, care dă speranțe pentru o prestație convingătoare în meciurile oficiale.

sursa: http://www.steauarugby.com/ro/stiri/

Distribuire social media