Meci greu, victorie meritată !

După un intermezzo de o săptămână, cauzat de infecția omniprezentă cu COVID 19, echipa Steaua a reluat parcursul competițional în Liga a 3-a. Pe teren propriu roș-albaștri au întâlnit echipa Concordia Chiajna 2, în etapa cu numărul 6 din tur.

Echipa noastră a aliniat o garnitură improvizată, cu un lot completat cu 6 juniori de la U 19. Fără mulți titulari în formația de bază, liderii seriei porneau cu un singur gând, victoria.

Repriza I a fost anostă, cele două echipe tatonându-se reciproc, fără mari realizări. Ocaziile de poartă au lipsit cu desăvârșire, jocul purtându-se de-a latul terenului, iar rezultatul pauzei a fost conform cu desfășurarea evenimentelor din teren, 0-0.

Actul secund a debutat total diferit. Primul atac mai hotărât al steliștilor a fost oprit neregulamentar în careul de 16 m advers, mijlocașul Andrei Neagoe fiind busculat printr-un atac din spate. Penalty-ul corect acordat, a fost transformat ireproșabil de talentatul junior Emilian Pacionel, aflat la al 2 lea gol al sezonului.

După deschiderea scorului jocul a căpătat dinamism. Oaspeții au încercat să atace poarta Stelei exercitând presiune, elevii antrenorilor Daniel Oprița și Gabriel Boștină, contrând foarte viguros de fiecare dată. Partida a devenit extrem de deschisă, ocaziile alternând la cele două porți. După o bară spectaculoasă a Concordiei, a venit desprinderea decisivă pe tabelă.

În min. 90+3 în urma unui atac cursiv pornit din flancul stâng de același Pacionel, jucătorii steliști au desfășurat o fază de manual, finalizată de un alt junior promițător Dragoș Nicolae, stabilind scorul final 2-0.

La capătul unui meci încrâncenat, epuizant cu multe cartonașe galbene și unul roșu (Marian Neagu min. 90+2) Steaua continuă parcursul ireproșabil din acest sezon, acumulând 5 victorii din tot atâtea posibile, fiind lider autoritar al seriei a 4-a din Liga a 3-a.

În etapa cu numărul 7, Steaua va întâlni în deplasare pe Fotbal Club Rapid 2, în 24 oct., ora 15:00, pe stadionul din Regie.

Înainte Steaua! ❤️💙

 

Distribuire social media