Meci plin de suspans pentru handbaliștii steliști

Una din cele mai disputate partide din cadrul 16-zecimilor Cupei României FAN CURIER, se anunța duelul dintre  CSA Steaua București și AHC Potaissa Turda, două din fruntașele competițiilor interne.

Meciul a început într-o notă de echilibru, cu echipa oaspete la conducere însă la diferențe mici. Steaua s-a menținut aproape, astfel încât finalul primei reprize a indicat un avantaj de numai 2 goluri pentru turdeni, 15-13 ceea ce ne dădea speranțe pentru a doua parte a partidei.

După pauză au revenit două echipe extrem de motivate, care au ridicat standardul calitativ al jocului la cote extrem de înalte. Portarii celor două team-uri  aflați în zi de grație au amânat deznodământul până la ultimul fluier al timpului regulamentar de joc. Echipa noastră nu a reușit să profite de ultimul atac astfel că, cele 60 de minute de joc a găsit cele două combatante la egalitate, scor 28-28.

A urmat loteria loviturilor de la 7 m, care a înclinat balanța în favoarea oaspeților.

Roș-albastrii au ratat de 4 ori din tot atâtea aruncări în timp ce adversarii au fructificat două oportunități, asigurându-si accesul în faza următoare a competiției cu scorul de 30-28, la capătul unui meci extrem de spectaculos.

Principalii marcatori ai steliștilor au fost: Andrei Mihalcea 7 goluri, Gabriel Florea și Javier Humet câte 5 goluri.

Distribuire social media