Meciuri demonstrative de volei în șezut, organizate de Invictus România și CSA „Steaua București”

Echipele de volei CSA „Steaua București” și Invictus România organizează miercuri, 5 februarie, de la ora 14.00, în Sala de sport „Mihai Viteazul” a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București”, meciuri demonstrative de volei în șezut.

Jurnaliștii interesați să asiste la eveniment vor fi așteptați miercuri, 5 februarie, la sala de sport (situată pe Bulevardul General Vasile Milea, nr. 7), începând cu ora 13.30. Accesul se face pe baza buletinului/cărții de identitate și a legitimației de presă.

La meciurile demonstrative vor participa și echipe ale Statului Major al Apărării și Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”, constituite special pentru acest prilej.

De asemenea, competiția va fi deschisă și reprezentanților mass-media care doresc să ia parte la activitate. În vederea formării unei echipe care să susțină un meci demonstrativ cu echipa de volei în șezut Invictus România, jurnaliștii sunt rugați să se înscrie la adresa de e-mail relatiipublice.smap@gmail.com.

Detalii despre meciurile demonstrative puteți găsi accesând link-ul https://www.facebook.com/events/463325054576814/. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: căpitan Gabriel Ion, tel. 0747989754.

***

Activitatea de miercuri, 5 februarie, face parte din programul de pregătire centralizată al echipei Invictus România, organizat în perioada 3-7 februarie, în București. Echipa României, formată din 20 de militari răniți în teatrele de operații, va participa în luna mai la Jocurile Invictus Haga 2020.

Reprezentanții mass-media care doresc să mediatizeze Jocurile Invictus Haga 2020 trebuie să solicite acreditarea, începând din luna februarie, accesând site-ul https://invictusgames2020.com/.

Distribuire social media