Medalie de argint pentru luptătoare

La Timișoara a avut loc etapa de calificare la Campionatele Naționale de lupte feminin, libere și greco-romane. De asemenea, rezultatele individuale au fost contabilizate în clasamentul pe cluburi.

Echipa feminină de lupte Steaua București a avut câteva sportive care și-au dominat net tablourile. Astfel, Ștefania Priceputu s-a impus la categoria de greutate 50 de kilograme, iar Alina Vuc a câștigat la 53 kg. Roxana Țif a fost a treia la aceeași categorie de 50 de kg. Ana Andreea s-a impus la 55 kg, în timp ce Estera Tămăduianu a triumfat la 57 kg.

Katerina Zydacheyska s-a clasat pe prima poziție la 62 kg, un alt rezultat fruntaș fiind locul secund ocupat de Simona Buibar, la 62 kg.

Toate aceste rezultate s-au cumulat, conform regulamentului, primul loc fiind recompensat cu 25 de puncte, al doilea cu 20, al treilea cu 15 și așa mai departe. Luptătoarele steliste s-au clasat astfel, pe locul al doilea al ierarhiei pe echipe, cu un total de 155 de puncte. Steaua este vicecampioană națională pe echipe, la lupte feminin, fiind devansată de către CSM Timișoara.

Distribuire social media