MEDALII ÎN ZIUA A DOUA A INTERNAȚIONALELOR DE ÎNOT

Ziua a doua a Campionatelor Internaționale de înot ale României a adus alte medalii sportivilor de la CSA „Steaua” București. La ștafetă mixtă 4X100 metri liber, în alcătuirea Sabin Bonea, Teodor Marchitan, Jasmine Ivan și Maria Dănilă, s-a obținut medalia de bronz la seniori și cea de aur la juniori.

La proba de 100 metri fluture, la juniori, Antonio Costroj a cucerit argintul, iar coechipierul său Mihnea Florea s-a ales cu medalia de bronz. La 200 metri spate feminin, Claudia Tolea a obținut două medalii de bronz, la seniori și juniori.

Proba de 400 metri mixt a fost dominată de Sabin Bonea, component al lotului național al României, câștigător la seniori și la juniori. La aceeași probă, Ionel Bran a fost al doilea în ierarhia juniorilor.

Maria Gâdea, la 100 metri bras, a fost a treia la senioare și prima la junioare. Tot ea a câștigat proba de junioare 800 de metri, sora ei Gabriela fiind a treia. Gabriela Gâdea a mai cucerit două medalii de argint la 200 metri spate, seniori și juniori. Jasmine Ivan a fost a doua la 50 metri fluture, junioare, iar Andreea Drăgoi și-a trecut în cont o altă medalie de bronz, la 50 metri fluture junioare.

Competiția continuă până duminică, 28 mai.

Distribuire social media