MEMORIALUL „CORNELIU OCTAVIAN”

CSA „Steaua București” organizează prima ediție a Memorialului “Corneliu Octavian”. Competiția se va desfășura duminică, 18 decembrie, începând cu ora 12:30, pe terenul 5 din cadrul Complexului Sportiv „STEAUA” – Ghencea.

La acest turneu vor participa echipele de rugby U14 a CSA „Steaua București”, CSU Pantelimon, Triumf Șoimii București și CS Dinamo.

Evenimentul reprezintă un omagiu adus unuia dintre cei mai importanți formatori ai rugby-ului stelist, fostul internațional Corneliu Octavian.

Ca jucător, Corneliu Octavian a cucerit șapte titluri de campion național cu CSA „Steaua București”, în perioada 1972 – 1983. A făcut parte din generația de aur a rugby-ului românesc, cucerind cu echipa națională a României medalia de argint la Campionatul European Internațional FIRA în edițiile 1978-1979 și 1979-1980. În anul 1982, i s-a acordat titlul de Maestru Emerit al Sportului.

După retragerea din sportul de performanță a devenit unul dintre cei mai reputați antrenori, în ultimii ani pregătind echipa de juniori sub 16 ani a clubului.

Distribuire social media