Mihaela Buzărnescu, în turul II al probei de dublu la Australian Open!

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat joi dimineața, 17 ianuarie 2019, în turul II al probei de dublu de la Australian Open.
Făcând pereche cu Irina Begu, sportiva legitimată la CSA Steaua a trecut în runda inaugurală de dublul australian alcătuit din Lizette Cabrera și Jaimee Fourlis, scor 7-6, 3-6, 6-4. În turul II, perechea Buzărnescu/Begu (favorită 10 la Australian Open) se va duela cu perechea formată din Alizze Cornet (Franța) și Petra Martic (Croația).

Legitimată și ea la CSA Steaua, Ana Bogdan a fost eliminată azi și din proba de dublu. Alături de australiana Anastasia Rodionova, Ana a cedat cu 2-6, 2-6 în fața dublului ceh format din Barbara Krejcikova și Katerina Siniakova (favorite 1 la Australian Open).

Tot în turul II al probei de dublu feminin s-a calificat și azi Sorana Cârstea. În pereche cu Jelena Ostapenko (Letonia), Sorana a trecut în runda inaugurală de cuplul Yingying Duan (China)/Vera Lapko (Belarus), scor 6-2, 6-7 (3), 7-6 (7). În turul II, cuplul Cârstea/Ostapenko se va duela cu perechea Andreja Klepac (Slovenia)/Maria Jose Martinez Sanchez (Spania) – favorite 5 la Australian Open.

Rezultate de marți ale românilor pe tablourile de simplu au fost:
MASCULIN – Marius Copil – David Goffin (Belgia) 7-5, 5-7, 2-6, 4-6;
FEMININ – Simona Halep – Sofia Kenin (SUA) 6-3, 6-7, 6-4.
În turul III, Simona Halep se va duela cu Venus Williams (SUA).

Distribuire social media