Mihaela Buzărnescu înaintea semifinalei cu Franța din Fed Cup: “Vom lupta până la ultima minge!”

Miercuri, 17 aprilie 2019, stelista Mihaela Buzărnescu, alături de Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru și căpitanul-nejucător Florin Segărceanu, a participat la conferința de presă premergătoare întâlnirii de Fed Cup, Franța – România, de la Roeun, din semifinalele Grupei Mondiale.
Cu această ocazie, Mihaela, care este legitimată la clubul Steaua București, a făcut câteva declarații:

“E foarte important că am mai multe jocuri în picioare acum, în pragul duelului cu Franța, în comparație cu situația dinaintea meciului cu Cehia, de la Ostrava. În rest, nu mă simt diferit. Am încercat să fiu la fel de încrezătoare mereu și să susțin echipa. Pentru asta suntem aici, să susținem echipa României și să facem un rezultat cât mai bun. Mă bucur că sunt integrată în limite normale și sper să facem un meci bun. Mă simt bine”.

„Pentru oricare dintre noi (n.r. – Monica, Irina, Mihaela) ar fi un lucru important să intrăm și să evoluăm și la simplu împotriva Franței, ca și a doua jucătoare. Indiferent cine va fi nominalizată, vom lupta până la ultima minge. Important este că suntem toate prezente aici și vom ajuta echipa cât de mult putem. Eu, personal, sunt pregătită pentru orice: să stau pe bancă sau să fiu în teren. Voi fi la fel de fericită în ambele ipostaze. Important este ca România să câștige!”

România și Franța se vor duela sâmbătă și duminică, 20 și 21 aprilie 2019, la Roeun, în semifinalele Fed Cup.
FOTO: FR Tenis

Distribuire social media